Slik sletter du et Facebook-innlegg

Facebook, som et sosialt nettverk, er litt gal. Du samhandler med hundrevis av mennesker samtidig; din viktigste forbindelse er at du sannsynligvis har møtt dem minst en gang. Med mindre du har låst siden din, kan alle fra din "psykiske" tante til vennene dine på videregående skole veie inn alt du sier.

RELATERT: Hvordan vise eller skjule Facebook-innlegg for visse mennesker

Kanskje du har lagt ut noe og innsett at det ikke var det du skulle rope til alle i den utvidede kontaktlisten din, eller kanskje du bare vil fjerne noen dårlige bilder fra da du trodde at bleket blondt hår med rosa fryns var høyden. av mote. Uansett årsak, her er hvordan du fjerner et innlegg fra Facebook-siden din.

Facebook er veldig konsistent på alle enheter, så den samme metoden fungerer på nettet og mobilapper. Gå til Facebook og finn innlegget du vil fjerne. Klikk eller trykk på pilen nedover øverst til høyre på innlegget.

Velg Slett fra menyen som vises.

Til slutt, klikk eller trykk på Slett igjen i bekreftelsesdialogen.

Innlegget vil nå bli fjernet fra tidslinjen din, samt vennenes nyhetsfeeder. Selv om innlegget ditt har blitt delt av vennene dine; det koblede innlegget på siden deres vil ikke være tilgjengelig for vennene deres fremover.

Husk at dette ikke beskytter deg mot kopiering og liming, skjermbilder eller andre måter folk kan spille inn innlegg på; Når du har lagt den ut på nettet, er det en sjanse for at den blir registrert et sted.