Slik deaktiverer eller sletter du en Twitch-konto

Twitch er en flott plattform for å lene deg tilbake, slappe av og se favorittstrømmerne dine spille spill og chatte med lokalsamfunnene sine. Hvis du kjeder deg av Twitch, vil du kanskje deaktivere eller slette kontoen din. Dette er hvordan.

Slik deaktiverer du en Twitch-konto

Hvis du trenger litt tid borte fra Twitch, kan du først deaktivere kontoen din. Dette gjør at du midlertidig kan stoppe Twitch-aktiviteten din og skjule profilen din. Du vil ikke kunne logge på, chatte eller bruke kontoen din på noen måte med mindre du velger å aktivere den igjen.

Dette er et godt alternativ hvis du vil ha litt tid borte fra plattformen, men du tenker på å komme tilbake senere. Ikke glem å avslutte aktive Twitch Prime-abonnementer og andre betalte kanalabonnementer først for å sikre at du ikke blir belastet mens kontoen din er deaktivert.

RELATERT: Slik abonnerer du på en Twitch Streamer ved hjelp av Amazon Prime

Hvis du glemmer det, ikke bekymre deg - Twitch bør avslutte abonnementene automatisk når de er utløpt. Hvis du aktiverer kontoen din igjen før abonnementene slutter, kan du fortsette å nyte rettighetene som er knyttet til dem.

For å deaktivere Twitch-kontoen din, gå til Twitch-nettstedet og logg på. Du må gjøre dette fra en nettleser, da du ikke vil kunne deaktivere kontoen din ved hjelp av Twitch-appen på skrivebordet, iPhone eller Android.

Når du er logget på, velger du kontoikonet ditt øverst til høyre. Fra rullegardinmenyen klikker du på “Innstillinger” -alternativet.

På Twitch-innstillingssiden blar du til bunnen til du kommer til delen "Deaktivering av Twitch-kontoen din", og klikk deretter på "Deaktiver konto" -linken.

Forsikre deg om at Twitch-kontoen du er logget på med er kontoen du vil deaktivere. Hvis du vil, kan du oppgi en grunn i "Fortell oss hvorfor du deaktiverer kontoen din" -boksen, men dette er helt valgfritt.

Når du er klar til å deaktivere kontoen din, klikker du på “Deaktiver konto” -knappen.

Kontoen din skal nå være deaktivert. Du blir logget av Twitch, og all aktivitet på kontoen din bør settes på pause.

Hvis du vil gjenopprette kontoen din når som helst, kan du logge på Twitch fra tjenestens stasjonære nettsted ved hjelp av dine deaktiverte kontodetaljer.

Du blir spurt om du vil aktivere kontoen din på nytt - klikk på "Reaktiver" for å gjøre det.

Dette vil gjenopprette kontoen din, slik at du kan fortsette streaming eller se andre streamere.

Slik sletter du en Twitch-konto

Deaktivering av Twitch-kontoen din gir deg muligheten til å gjenopprette den hvis du vil eller trenger det senere. Hvis du vil slette Twitch-kontoen din, kan du, men dette vil permanent slette alt som er knyttet til den kontoen, inkludert venner, abonnementer og kanalen som følger.

Du vil ikke kunne hente kontoen din når du har slettet den, og andre brukere vil kunne gjøre krav på bruker-ID-en din når den er resirkulert. Hvis du er usikker, må du først deaktivere kontoen din - du kan alltid slette kontoen din senere.

For å slette Twitch-kontoen din, gå til siden for sletting av kontoen på Twitch-nettstedet. Denne lenken er ikke lett tilgjengelig, så du må klikke på denne lenken manuelt for å få tilgang til siden. Hvis du ikke allerede er logget på, må du gjøre dette først.

Du kan oppgi en grunn til å slette kontoen din i boksen som er gitt, men dette er valgfritt. Når du er klar til å slette kontoen, klikker du på “Slett konto” -knappen.

Twitch vil bekrefte at kontoen din blir slettet med en melding som sier det. Når dette vises, slettes Twitch-kontoen, innstillingene og alle andre relevante data.

Du vil ikke kunne hente kontoen din når du har gjort dette, men du kan registrere kontoen din på nytt med samme bruker-ID, hvis du ønsker å gjøre det.