Slik blokkerer du tekstmeldinger fra et bestemt nummer på en iPhone

Noen ganger får du spam-meldinger på telefonen din. Noen ganger er folk irriterende. Noen ganger trenger du bare å blokkere folk. Den gode nyheten er å gjøre det på din iPhone.

Det er en liten særegenhet å blokkere tall på en iPhone: Nummeret du vil blokkere   lagres i kontaktene dine, da det ellers ikke er mulig å blokkere et bestemt nummer. Vi anbefaler at du oppretter en kontakt kalt “Spam” (eller lignende) og legger til alle spamnumre på det kontaktkortet, slik at du ikke ruller i kontaktlisten.

Når du har lagt til nummeret i kontaktene dine, er det imidlertid to måter å blokkere det på. (Merk: dette vil blokkere samtaler og tekster.)

Metode en: Blokker en kontakt direkte fra meldingen

Hvis du har meldingen hendig, er den enkleste måten å blokkere en bestemt avsender direkte fra selve meldingen.

Trykk på “i” øverst til høyre fra meldingen.

Trykk på personens navn i denne menyen, og rull deretter helt til bunnen av skjermen.

 

Det siste alternativet skal lese "Blokker denne innringeren." Trykk på det, og deretter "Blokker kontakt" for å bekrefte.

 

Boom. De er borte.

Metode to: Blokker nummeret manuelt

Hvis du ikke har en praktisk melding, kan du fortsatt blokkere et nummer manuelt.

Åpne først Innstillinger-menyen, og bla deretter nedover til du ser "Meldinger." Trykk på den menyen.

 

Omtrent tre fjerdedeler av veien nedover denne menyen er en oppføring med tittelen "Blokkert", under SMS / MMS-underavsnittet. Trykk på det.

Alle blokkerte numre vises her. For å legge til en ny, trykk på «Legg til ny».

Dette åpner kontaktlisten din - bare søk etter kontaktkortet som er knyttet til nummeret du vil blokkere, og trykk deretter på navnet. Det vil umiddelbart blokkere dem.

 

Slik blokkerer du opp et nummer

Hvis du forandrer deg, kan du enkelt oppheve blokkering av brukere ved å hoppe tilbake til Innstillinger-menyen og deretter bla ned til "Meldinger".

 

Åpne "Blokkert" -menyen.

Trykk på "Rediger" øverst til høyre.

Trykk på det røde ikonet til venstre for personens navn, og bekreft deretter ved å trykke på "Unblock" på høyre side.

Merk: Du må gjøre dette for hvert alternativ under kontaktens oppføring (jobb, hjem osv.).